Grang De Paul Art 

       kunst inspireert onze                     nieuwe wereld         


5 jaar lang Grang De Paul Art 

"Grang de Paul Art" biedt kunstenaars een eerlijk podium.  In december 2013 zijn we gestart met kunstenaars een eerlijke kans te bieden aan de 

Stoofstraat 14 te ‘s-Hertogenbosch. De exposities worden periodiek verplaatst van pand naar pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch.  Dit omdat wij zo dicht bij de mens willen staan.Onze tweede pand was op Pastoor De Kroonstraat 14/16 's-Hertogenbosch, onze derde pand Handelskade 14 ’s-Hertogenbosch. Elke zes weken is er een tentoonstelling gebaseerd op actuele thema’s/gebeurtenissen in de wereld die onze manier van leven beïnvloeden. Kunstenaars zijn geraakt en/of geïnspireerd door de recessie. Zij leveren een bijdrage aan de maatschappij, als boodschap naar de kijkers en bezoekers. De spirituele lading in de kunstwerken is zichtbaar. 

Nieuwe locatie: Arena Burgemeester Loeffplein 56, ’s-Hertogenbosch.


  5 jaar lang worden we gevolgd door collega’s en kunstenaars.

Al ruim 5 jaar maakt Grang De Paul Art exposities die gebaseerd zijn op wereldproblemen, die discussies op wekken. Problemen die die ons allemaal aangaan. De exposities hebben velen van ons vervolgens geïnspireerd. We laten zien dat het mogelijk is om samen met vele positieve kunstenaars mooie, indrukwekkende en kwalitatieve  kunstwerken en met weinig  middelen mooie succesvolle tentoonstellingen te organiseren, op verschillende locaties in ’s-Hertogenbosch.


De selecties die wij maken zijn puur gericht op de kunstwerken die een binding hebben met de thema’s , daarna gaan we kijken naar het verhaal. Leidt het verhaal ons naar en door de wereld van de kunstenaar. Kloppen deze drie elementen: het kunstwerk, het verhaal en de persoonlijkheid (van de kunstenaar) dan worden de kunstwerken heel interessant om te exposeren.

  

De echte kunstenaars die leven in een wereld met indrukwekkende belevenissen, die vechten om te overleven. Zij maken kunst met een verhaal, zij bepalen wanneer kunst “kunst” is waar het werkelijk voor bedoeld is.


Kunstenaars krijgen regelmatig een uitnodiging van Grang De Paul Art. Dit is omdat wij graag de mogelijkheden om te exposeren willen delen. Wij geloven er in dat de kunstwerken staan te springen om gezien te worden. Voelt u zich niet aangevallen door onze mails,  maar zie het  als een uitnodiging  om uw werk via dit podium te laten zien.


Het kan zijn dat u in de toekomst weer een uitnodiging krijgt, dit is omdat wij geloven dat uw kunst  op dat moment goed aansluit op het thema van de te organiseren expositie Wij kijken nooit naar de maker alleen, maar naar de kunstwerken die aansluiten op de thema’s.


Indien u geen prijs stelt op deze uitnodigingen, laat ons dan weten geen mails meer te willen ontvangen. Wij zullen ons best doen om u niet meer uit te nodigen. 


Het leven rond Grang De Paul Art.

Mensen op onze aarde zoeken massaal steun en kunst biedt hun de mogelijkheid tot expressie van deze gedachten. Kunst communiceert met iedereen in alle rangen, kunst kent geen huidskleur of afkomst, of extreem onacceptabele gedachten. Grang De Paul Art gelooft in kunst met een verhaal. Ook geloven wij dat kunstenaars een voorbeeldfunctie hebben.


Kunstenaars moeten manieren verzinnen om hun boterham te verdienen. En hopen dat ze kunst kunnen blijven maken die ze  eindelijk kunnen verkopen aan degene die hun kunst waardeert. Omdat wij ook niet kunnen bestaan zonder inkomsten, vragen wij een terechte bijdrage om ons podium te financieren. We doen ons uiterste best om het podium dat wij bieden zo fraai mogelijk te maken, omdat de kunstwerken dit verdienen.


De afgelopen vijf jaar heeft laten zien dat veel kunstenaars mijn filosofie steunen, en het geen enkel probleem vinden om een financiële bijdrage te leveren. Dit waarderen wij ten zeerste. Veel dank aan Volup, Gapph en Gemeente 's-Hertogenbosch. 
De expositie “Extremely Acceptable Summer Romance” 3 juni tot 14 juli  2018  zal plaatsvinden op onze nieuwe locatie: Arena Burgemeester Loeffplein 56 5211 RX te ’s-Hertogenbosch. 

Een mooi licht pand in hartje Den Bosch, met twee grote puien waar 

uw kunstwerken tot hun recht komen. 
 

Wij spreken de volgende talen:

informatie 

 94003

 

 

 

             


 

 

Hier neerzetten voor ALLEEN DEZE pagin

 

 

Zet de tekst voor ALLE pagina's hier neer!

 

 

Zet tekst voor ALLEEN DEZE PAGINA hier neer! 

 Leuk vinden