Grang De Paul Art 

       kunst inspireert onze                     nieuwe wereld         

 

Uitnodiging deelname expositie ”Dry feet in Quicksand” 

 

.

Inschrijfformulier Expositie
Expositie The Quicksand
Inschrijfformulier Expositie Quicksand_1.docx (256.99KB)
Inschrijfformulier Expositie
Expositie The Quicksand
Inschrijfformulier Expositie Quicksand_1.docx (256.99KB)

Uitnodiging deelname expositie

”Dry feet in Quicksand”

”Droge voeten in drijfzand” 

28 juli tot 1 september 2018

 

Beste kunstenaar,

 

U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de expositie ”Dry feet in Quicksand”.

 

Door een miscommunicatie kan de oorlog uitbreken. Laten we dit toe of schreeuwen we massaal

aarde we “HOUDEN VAN JE”. Dit doen we omdat we weten dat positiviteit altijd wint.

 

Hoe zou het zijn om een wapen-loze wereld te hebben?. Brengt een wapen-loze wereld de mens dichter bij elkaar, als men het gevaarlijkste wapen toepast ”HOUDEN VAN” ?

 

Dit wapen ”HOUDEN VAN” zou u te allen tijde kunnen gebruiken. Bent u in een situatie geweest waarbij u dit wapen had kunnen gebruiken? Heeft uw kunst een grote rol hierin gespeeld.?

 

Men weet dat door een kleine fout, of het niet goed nadenken over uitspraken, er ongrijpbare situaties kunnen ontstaan.

                                       

Heeft u ooit met beide voeten in een oorlogssituatie gestaan, waarbij u het gevoel had dat u wegzakt?.

Vocht u tegen de visioenen die u ontving? Heeft u kunstwerken geproduceerd die deze emoties visualiseert? Wij nodigen u graag uit via ons podium te communiceren met de bezoekers. Uw mening als kunstenaar wordt gewaardeerd. Ook als u beslist om niet deel te nemen aan de expositie, plaatsen wij graag uw mening over het thema “HOUDEN VAN” op onze website. In het Nederlands of  Engels.

 

Deze kunstwerken zijn heel belangrijk, ze vertellen uw emoties. Het zijn Kunstwerken waarbij allerlei soorten en vormen van emoties bij elkaar komen. Emoties die door uw lichaam stromen op zoek naar oplossingen. En dat kunst een verwerkende oplossing is die duidelijkheid creëert, waarbij positieve gedachten altijd de winnende factor is.

 

Wij willen u vragen om deze emoties te delen met de bezoekers van de expositie.

 

De expositie laat zien: het gevaarlijkste wapen allertijden is ”HOUDEN VAN” . Wij exposeren graag 4 van uw kunstwerken met een kort verhaal die te maken heeft met dit thema “Houden van”. Dit kan d.m.v.: Foto’s, 3D, Illustraties, Film, Schilderijen, Luiken enz.

 

De expositie zal plaatsvinden op onze nieuwe locatie: Arena Burgemeester Loeffplein 56 5211 RX te ’s-Hertogenbosch. De expositie ”Dry feet in Quicksand” gaat van start op 28 juli tot 1 september 2018. De bijdrage om deel te nemen bedraagt 100,00 euro exclusief BTW voor een periode van 4 weken, waarbij u 4 kunstwerken exposeert.

 

Natuurlijk bent u van harte welkom om de nieuwe expositieruimte te komen bezichtigen.

Momenteel loopt de expositie  Extremely Acceptable Summer Romance“ “#metoo”.

 

Voor meer informatie over de expositie ”Dry feet in Quicksand” kunt u bellen met de coördinator Sharlon Maria.


Wij ontvangen graag het inschrijfformulier en beeldmaterialen van uw kunstwerken die u graag wilt exposeren zo spoedig mogelijk. Het inschrijfformulier kunt u downloaden via onze website
www.grangdepaulart.com of http://www.grangdepaulart.com/Inschrijfformulier-Expositie/ . Via ons mailadres kunt u ook het inschrijfformulier opvragen grangdepaul@gmail.com.


Op 9 juli 2018 verwachten wij u met de kunstwerken die geëxposeerd gaan worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur in de nieuwe expositieruimte Grang De Paul Art, aan de Arena Burgemeester Loeffplein 56
5211 RX te 
’s-Hertogenbosch.

                

Informatie:

1.    Wij ontvangen de kunstwerken op 9 juli 2018 van 9.00 uur t/m 12.00 uur.

2.    Bij verkoop van een kunstwerk vragen wij 20% provisie en 21%  BTW en 6% op de         kunstwerken.

3.    Grang De Paul Art ondersteunt bij de PR: ontwerpen van poster, flyer en het drukken daarvan.

4.    Iedere deelnemende kunstenaar krijgt een aantal uitnodigingen mee voor eigen promotie.

5.    Op Facebook, 073 magazine, Bossche Omroep en op de site van VVV ’s-Hertogenbosch wordt de expositie gepromoot.

6.    De expositie wordt ingericht door Grang de Paul Art.

7.    Uw aangeleverde kunstwerken moet voorzien zijn van een ophangsysteem.

8.    Wij ontvangen van u visitekaartjes en presentatiemappen.

9.    De officiële opening van de expositie is op 28 juli 2018 om 13.00 uur.

10.  De expositieruimte is geopend op donderdag t/m zaterdag van 13.00 uur t/m 17.00 uur.

11.  De expositieruimte is op zondag alleen open als kunstenaars vrijwillig willen suppoosten. Zondags hebben kunstenaars de ruimte om activiteiten te organiseren.

12.  De digitale beeldmaterialen en uitleg die geëxposeerd worden kunnen per mail verstuurd wordengg naar grangdepaul@gmail.com.              

13.  Het inschrijfformulier is tevens een bindende overeenkomst en hiermee neemt uw deel aan de expositie.

14.  We hopen dat er deelnemers bereid zijn om op zich als suppoost beschikbaar te stellen.


Graag zien we uw reactie tegemoet.

 

Aan deze expositie kunnen een beperkt aantal kunstenaars deelnemen.


Indien u eventuele mails van de Grang De Paul Art als ongewenst beschouwd, laat dit dan aan ons weten. Wij zullen dan ons best om geen mailsn meer te sturen.

 

Voor meer informatie over de expositie ”Dry feet in Quicksand” en over onze organisatie kunt u vinden via onze website: www.grangdepaulart.com en facebook: grangdepaul.

 

 

Menning van kunstenaars,


Carla Kleekamp.

Compliment voor je intrigerende thema’s. Alleen heb ik het idee, en ik niet alleen, dat wij menselijke soort :  kibbelend, liefhebbend, oorlogvoerend, gelovend, consumerend, het onderspit delven, als gevolg van ons eigen gedrag. Er is geen organisme op deze planeet die zo het Milieu heeft vervuild.  www.carlakleekamp.nl 


Loes Watchman 

Kubisme en persoonlijke emoties

Het kubisme vooral geboren uit verzet tegen het academisme en het impressionisme, tegen hun keurigheid en oppervlakkigheid. Deze nieuwe stroming kwam op voor een bepaalde stramheid en hoekigheid die de anderen niet hadden. Het kubisme is ook ontstaan uit een algemene drang naar een nieuwe kijk op de realiteit te introduceren, zoals later uitgelegd. Hoe zou je het Kubisme van nu verbeelden? Worden het letterlijk kubussen of verstop je de kubus? Werk je met deze lijnen of wil jezelf hiermee uitdagen met deze vorm? De crux van de kubus is dat het altijd een samengaan van persoonlijke emotie is die omgezet moeten worden in regels, script en tekens.

Experimentele kunst en vrijheid Kunst krijgt betekenis omdat het de essentie overdraagt van wat er

maatschappelijk speelde in de periode dat het werk werd gemaakt. Neem bijvoorbeeld het werk van Marcel Duchamp met zijn pispot. Het geeft vrijheid om je werk (en nut?) om het eens in jouw historische context van een verhaal en tijd te plaatsen. Het kan ook tijdloos en oneindig zijn.

De hoeveelheid tijd, risico in het werk te stoppen zonder te letten op gebruik of verkoopbaarheid geeft vrijheid. Kunst kan conceptueel zijn maar een wet is dat niet. Droom eens dat het werk over een jaar of vijftig terug kijkt en het verhaal van nu terug ziet. Black and White Wat betekend het om een visie te hebben van een tijd van continue verandering, of die politiek, ecologisch of zelfs spiritueel is?

Wat ontstaat of gaat verloren in kruisbestuivingen en interactie van de twee 'geen' kleuren? Zoals in de kleurenleer wordt verteld dat zwart en wit geen kleur zijn. Zijn deze scheidslijnen willekeurig of eenvoudig te overbruggen? Alles in zwart en wit en wel of geen letters – tekens in het werk? Hoe hult en onthult deze vorm zich? Grafisch, lyrisch, of zelfs conceptueel? –>Alleen werk in zwart/ wit wordt toelaten. 

www.loes-4art.nl

 

 

 88781

 

 

 

Arena Burgemeester Loeffplein 56,             ’s-Hertogenbosch                          

Openingstijden.                          Woensdag 11 juli 13.00 uur t/m 17.00 uur.                Zaterdag 14 juli 13.00 uur t/m 17.00 uur. 

 

 

Hier neerzetten voor ALLEEN DEZE pagin

 

 

Zet de tekst voor ALLE pagina's hier neer!

 

 

Zet tekst voor ALLEEN DEZE PAGINA hier neer!